Hirdetés
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz LaptopSystem #13127 üzenetére
Elég minőségi ingyen játékokat adnak a PS+-hoz. Ha csak a Warframe, Warthunder játékokat nézzük (persze PC-én is ingyenes) nálam már döntött. Nagyon minőségi játékok, korlátlan játékidővel. A multik egyformák (barátomnak XO van) nem láttam nagy különbséget a két gép között, játék közben, persze ha pixelt akarok elemezni, akkor biztos megfigyelhető (nem érdekel). Autóverseny itt nincs (még), a Forza 5 nagyon szép de nem nyújt akkora kihívást, mint a 4. vagy egy GT6.
Az XO nekem nagyon halk de nagy, külön a táp (aki nem hordozza, annál nem érdekes, én vagy, hogy viszem a gépet) és egy kicsit bonyolultabb a menü, szokni kellene, a PS4 menü, egyszerű, mint a faék, party chat már jól működik itt is.Egyetlen dolog miatt választanám az XO-t: a joy...nagyon hamar vége a DS4-nek, 6 óra és ülhetsz a gép előtt a kábel végén (ez sem érdekel, 1 méterre van a gép).
Sony volt a kezdetektől, de a multi élményt és a barátokat a 360 hozta el, 2006 óta. Többen átmentünk egy kis időre PS3-ra multizni de a chat hiánya miatt, gondot okozott, ezért visszatértünk de most mindenki PS4-t vett.
Európában, több eladott PS4 van, ami azoknak, akik multiznak, előnyt jelent, többet nyomhatod, kisebb laggal, net problémával (BF4-nél nem igaz) , valamint bízok a Sonyban és az exkluzív címekben, a multinál lényegtelen.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
haddent
addikt
A játékok és a gép ára ne legyen döntő. Játékok fillére azonosak a gép meg 1x drágább, amiatt ne azt vedd amit nem akarsz. Multiplatformerek PS4 -en szebbek jobbak ez nem vitás. Exkluzívokat eldöntöd, kontrollert eldöntöd. Én személy szerint biztos biztos megint PS4 -et vennék.
-
Bencus88
nagyúr
azonos árak. De felmész bármelyik konzol üzlet weblapjára és látod. Ez is befolyásolhat a választásban, milyen játékok állnak közel hozzád. Én is a ps4-et ajánlom, eddig nem csalódtam benne.
-
gianni85
veterán
Dobozos játékok egyforma áron vannak, és a használtpiac is működik. Egyedül a digitálisan vásárolt játékok olcsóbbak X-en.
Egyébként nyilván itt a PS4-et fogják többen ajánlani, az X1 topicban meg azt
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Szerintem azonos áron vannak a címek...idehaza biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest