- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz RangerFox #130261 üzenetére
szerintem is rendben van a játék. folyamatosan fogják patchelni, már amit kell, mert nagyon nagy hibák nincsenek... sok időre tervez az ea a játékkal kapcsolatosan, szerintem bőven megéri az árát
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
TazLeacher
nagyúr
Lényegében szerintem valahol itt a lényeg...
Nagyon nem értek egyet a lootbox-os dologgal úgy alapvetően, de azért - ha már elfogadjuk ezt a rendszert - ez azért valóban nem annyira igazságtalan ebben a játékban, mint ahogy be van állítva.
Semmi nem garantálja, hogy a pénzért vettekből tuti, hogy jó cuccok esnek. Lehet az első ingyenes bontásra kapsz OP cuccot, míg én pénzért veszek, és 15-ből semmi értékelhető. Továbbá ott van a másik oldala is: neked van pénzed, veszel 100 boxot (a szám sacc, fogalmam sincs, hogy ez sok vagy kevés), de időd nincs. Nekem meg van időm, égész nap a gép előtt ülök, és 5 nap alatt kibontok 100 boxot "ingyen". Akkor elvileg ugyan úgy állunk, csak te fizettél, én meg az időmmel fizettem. A valóságban viszont a kiesett cuccok között óriási különbség lehet bármelyik oldal javára, ráadásul Te, aki mindeközben 10 órát tudtál játszani a cuccok zömével semmire nem mész, mert nem érted el a szintet, én meg igen, mert napi 10 órát nyomom a gémet.
És akkor jön Sanyi, aki februárban veszi meg a játékot, és összefut velem, aki addigra fullra tápolta magát a 400 óra játékkal, ő meg februárban 1. szintűként egyből azt mondja: na, a köcsög tele van pénzzel. Holott nem, csal éjjel-nappal nyomom a játékot...
Az összes olyan játék, ami multi, és van benne fejlődési rendszer igazságtalan. Azt mondják, hogy PTW. Én meg erre azt mondom, hogy vendéglátózom, 3 gyerekem van, 10-ed annyi időm van játszani, mint a 18 éves kockáknak, ez így nem igazságos...vagyis mégis, mert én pótolhatom a kiesett időt pénzzel. Bár nekem ilyenekre való költésre sose volt ingerem.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
"az EA hallgat a játékosokra, és ideiglenesen eltávolította ezt az egész rendszert a játékból. Az utóbbi 23 évben csak azon vannak, hogy jófejek legyenek a játékosokkal, ingyenes játékok, ingyenes DLC-k, felhasználóbarát megoldások, stb. Nem akarnak újra olyan rosszfiúk lenn"
Na persze.Tessék, itt a szeretett EA barátod.Erre szokták mondani: epic fail
Nem az EA miatt kerültek ki a mikrotranzakciók a Battlefront 2-ből? Méghogy az EA a jó fej Disney rákoppintott a fejükre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest