Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz WhiteWalker #124172 üzenetére
Ps barátlistám kb úgy néz ki hogy A-Z ig mindeki destiny 2vel tolja,kivéve azt az egy embert aki még az elsővel játszik.
Én meg megvettem a resi5-6ot mert szeretema resit meg coop-ba jó móka, de muszájvoltam végigjátszani single playerbe."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #124172 üzenetére
Áhh, ugyan... nézd, nyilván sokakat kielégít hogy több fős missziókban karöltve másokkal jobbnál jobb, ritkább, legendás meg stb. kategóriájú fegyverekért lődözik halomra az ellent, miközben tényleg egymásra vannak utalva a játékosok a legtöbb esetben, hogy aztán büszkélkedhessenek egymásnak a felszerelésekkel... én is élveztem más, eredetibb játékok mellett közbe-közbe az első részt, a hiányos tartalom ellenére is. Aztán jöttek horribilis áron a DLC -k, és az első kettő után azt mondtam, hogy köszi, de nem, még egyszer nem játszák el ezt velem.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest