Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Közben leesett, mert azóta a Sony is észbe kapott, hogy átugrálnak a népek a vasfüggönyön.

Jó, most már komolyan nem tudom hogy adjak tanácsokat, ha a SOE direkt a felhasználói alá ß@rik. Új Station fiókok esetén a bejelölt ország és a készítésnél használt IP cím alapján, valamikor az elmúlt 24 óra közben bekövetkezett piszkosság miatt, simán az eurozónába pakolja az embereket, és az így készült fiókok nem használhatóak a Planetside 2-vel semmilyen formában.
Magyarul jól mondja Dog úr, tényleg VPN kell már a Steam-es PS2-hez.
-
Fecy
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Hali.
Én a steamről szedtem le és a ProsiebenSat1-n regisztráltam accot, de azt nem fogadja el hibás név és jelszó üzenettel. Beregisztráltam magam az általad linkelt oldalon, és azzal próbálkoztam bejelentkezni.
Azzal meg azt írja ki hogy van ProsiebenSat1-s accom azzal jelentkezek be az oldalra és töltsem le a játékot.
Most nem akarnám leszedni újra amikor már megvan a steamen.
Szerintetek ha megadom a steamen belüli mappát ahova telepítette a játékot akkor is leszedi újra?
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest