Hirdetés
- Apple MacBook
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
A TRAC-5 S nem jobb csak egy olcsóbb és sokoldalúbb megoldás.
A Jaguar meg a Lynx az a két stuki a jatékban amit kézbe véve csak 25%-al vgy lassab mintha üres kézzel mennél. A többi fegyónál ez 50%. Tehát a hip-fire módra kell rámenni ergó--- lasersight-ra kell gyúrni.Talán pont a LA az a kaszt ami nem kifelyezetten "sniperkedésre" való. Inkább a hátba! támadó közép és közel harc /meglepetés az erőssége. Ezért inkább cqc-s fegyverek a jók.
SMG-t minden kaszt használhat. Az is alternatíva.Az újabb 60 lőszeres a jobb.A két lövéses halál sokakat idegesít. Ez viszont egy amolyan programozási-bug. Ha valakit lelősz az ugyanolyan gyorsnak érzékeli a halálát mint mikor téged lőnek le.
Egyébként a TR fegyverekre inkább a magas/abb ROF és egy picit kissebb DPB a jellemző. Ezért kellhet bele "féltár". Én olyan 10-15 skúlóval megoldom a közelharcot. Persze távolra elmehet akár egy egész tár is...Amúgy melyik szerón vagy?
Ha Milleren akkor csatlakozz a Jammershez!
De ha nem a Milleren akkor is....
én egy majdnem 20-as NC karaktert hagytam ott és nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én egy majdnem 20-as NC karaktert hagytam ott és nem bántam meg