Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szasztok!
Infiltratoros Artemix VX26-hoz milyen kiegészítőket ajánlotok? Vettem egy 3,4x, és egy 2x opticot, ha úgy érzem, távolabbra akarok burst fireolni (amit nem nagyon gondolok) akkor veszek egy 4x-t. További kiegnek egy forward grip van megvéve, az mindenképp kell ehhez a fegyverhez.
3 dolog között segítsetek dönteni: Compensator, Flash supressor, vagy Supressort vegyek?
Döntéshez kapcsolódó kérdések: flash supressorral egyáltalán nem látszik, honnan lövök?Compensator + Forward grip már nagyon stabil, viszont akkor felfedem kilétem, mivel:
1. megjelenek a minimapon;
2. látszik, hogy honnan lövök.Flash supressor azért bejövős, mert (persze ha csak igaz)
-egyáltalán nem látszik, hogy honnan lőttem,
-nem változnak a fegyver attribútumai
-a fegyver jellegzetes hangja megmarad (
)A sima supressor meg azért, mert:
-nem is leszek a minimapen bejelölve
-nem látszik, hogy honnan lövök (megerősítést kérek ebben a feltételezésben)
Ebben az esetben persze ha távolra akarok lőni, akkor már kevesebbett sebzek.Személy szerint a sima supressort venném meg, mivel az egy infi alap tartozéka, de mellé még a compensatort is, ha olyan csata van, ahol nem számítanak a piros pöttyök.
Ti mit gondoltok? Bocsi, túl hosszú - senki sem fogja elolvasni

Új hozzászólás Aktív témák

- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Óra topik
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Alexa
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)