Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shing
    őstag

Igazad lehet... tudom, f2p üzletmodell, de még ha a fizetős pont is lóf***. :D Olyanokról beszélnek sokan, hogy 100-200 CP/ óra... nem tudom, hogy hozzák össze... max egy jópár óra alatt hozok össze annyit. Olvastam még ilyen felélesztős módszert is, viszont ott a másik oldalon is kell egy ember. :( Most a sunderer-re vettem spawn pointot, ott apránként, de gyűlik az xp, viszont elég hamar szétszedik. Nincs a kezemben semmi anti-air cucc, tankhoz is lehet kapni, de az is 1000 pont... és akkor nem csak ahhoz kellene plusz cucc. Egyszemélyes repülő alap fegyvere se ér semmit, ellenben hellfire-el nyomulnak a nagyobb szintűek már... :(

Tényleg nagyon lassan gyűlik a CP, persze rá kell venni az embereket, hogy költsenek a játékra. Én is a fejembe vettem, hogy felturbózom a liberator 3 ágyúját, de fél éven belül nem lesz belőle semmi. :DDD De én úgy vagyok vele, hogy ráérek, ingyen van a játék. :D
    Szerk. Amúgy 100CP még bónusz időkben sem jött össze 1 óra alatt. Szóval én sem értem... biztos csak nagyzol aki ilyet mond...

Új hozzászólás Aktív témák