Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Hát ma este találkoztam pár buggal: a vanuk kifejlesztették a láthatatlan galaxy-t, a terminálok maguktól elromlanak, a tornyokat az idők végezetéig lehet javítani. Két p*ccsel is találkoztam: az egyik belelőtt a tornyomba, hogy amíg javítom, beszállhasson. Egy másiknak az a szórakozása, hogy a saját csapattársait lövi le, ennek többször is tanúja voltam.
Csak nekem egyértelmű, hogy azt fogom a toronyhoz odaengedni lőni, aki előttem ott volt, javította azt? És ha szétlövik a tornyot amiben ültem, akkor következő körben odaengedem azt aki nekem javított, amíg én lőttem?
Teljesen ismeretlen emberekkel szavak nélkül működik a dolog.
El is ment a kedvem a játéktól, majd holnap a dupla xp miatt! : )
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Túraautó topik
- iPhone topik
- YouTube
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kés topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest