Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Az este indítottam a második karimat, de most a Miller szerveren és a pirosaknál. Rágyúrtam a medikre, párhuzamosan húztam a gyógypisztolyt, a healing skilljét meg a nano-armort. Ja, és vettem egy nv/ir scopot is abban a reményben, hogy a cloaked infiltratort is látja. Kipróbálni nem tudtam ezt a feltételezést, mert amikor ilyennel találkoztam, és mire ezen keresztül néztem, akkorra már szabad szemmel is látható volt éppen, csapattársat lődözött. De a medic ebben a formában nagyon tetszik, csak az a gáz, hogy a gyogyópisztolyt soxszor odafogtam a füstölő turretra meg tankra, meg kukáskocsira is, hogy most jól meggyógyítom, és beleülök

(szerk: a játék hangulatához szerintem nagyon illett volna, hogy a mediknek és mérnöknek ne legyen külön oldalfegyvere, hanem a célhardvere legyen használható pisztolyként az enemyvel szemben. És ahogy fejleszti, úgy erősödjön is folyamatosan, hogy a végén szinte ne is nagyon legyen értelme mást használni.)A resu is jó móka, és a gyógyításnál is hamar ráállt a kezem, hogy a pisztolyt és a skillt egyszerre nyomom. Bár a skill lassan töltődik, de úgy éreztem együtt hatékonyabban gyógyít, illetve engem is véd picit, amikor a tűzvonalban kell healelni. A resu gránátot is tudtam volna néhányszor használni, de arra még spórolni kell kicsit, lehet előtte még húzok egy-egy szintet a többi cuccon.
Viszont nagy kérdés, hogy az ir scope akkor csak a füstön keresztül használható a normál emberek felfedezésére, vagy a láthatatlanságba burkolózó infit is ki lehet vele szúrni

Új hozzászólás Aktív témák

- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest