Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem vita, csak csodálkozás.
Nálam a Philips gyártmányokkal nem volt probléma. Lehetett CD, vagy DVD, mindegy volt. Gond lenne velük? Meglehet. Akkor én szerencsés szériát fogtam ki.
Nem jött be, rendben. Akkor melyek voltak azok a lemezek, amelyekkel nem volt gondod?
Megjegyzem ez a Pioneer 111-es írók rovata, de tapasztalataid hasznosak lehetnek számunkra is. Mondom ezt azért, mert LG az (újra)íród.
Az előzőleg olvasottak láttán tudhatod, a Plextor felé nyomulok. Ettől független szívesen veszem mások tapasztalatát. Bizonyára mások is így vannak ezzel. Mármint tapasztalat, és miegymás. Kicsit belegabalyodtam, bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest