Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Én a DVD-t, különösen a DVD-Videot nemcsak mint számítástechnikus nézem, hanem mint fimrajongó, és gyűjtő is (ez szerintem jó analógia az általad képviselt hifista megnevezéssel, csak én filmekre indulok be
). Namármost ebből a szempontból például a DVD-R DL számomra nem csupán a technológia, az újdonság varázsa vagy a többletszolgáltatás miatt jelent valamit, hanem mindennapi felhasználóként reménykedem abban is, hogy a jó kompatibilitásnak köszönhetően ideális lesz DVD-Video tárolására. Szerintem a DVD-Audio amúgy nem rossz formátum, bár nagyon sok minden múlik a lemezre kerülő anyag előkészítésén is, hiszen csak akkor használható ki egy (elméletben nagyobb tudású) formátum képessége, ha a bemeneti anyag specifikációi megfelelnek az elvárásnak - ebből a szempontból sok-sok kiadványon még az Audio CD sincs optimálisan kihasználva, de hát a mai modern zene nem is kíván túl széles dinamika tartományt. Várni mindig lehet - és legtöbbször érdemes is -, de azért nem olyan rossz ám, hogy szépen fejlődnek, haladnak a dolgok előre irányba...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest