Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én a régebbi gépemen a 10.7-et használtam, igaz nem jogtisztán. Annyi gondom volt vele, hogy ha elmentettem egy project-et, és aztán megnyitottam, valami mindíg megváltozott, és újra át kellett nézni. Ez zavart, de miután új gépet kellett vennem, meg ezzel egyidőben Vistára is váltottam, úgy ddöntöttem, hogy megveszem a 11 Plus-t.
Ez jól működik Vista alatt, gyorsabban jön be, meg a renderelés is sokkal gyorsabb, de ez nyilván főleg az új gépnek az érdeme (3,5-ös renderelési szorzó helyett most 1,5-ös).
Így közvetlen összehasonlítási alapom nincs, sztem legfőbb változás, hogy Vista alá fejlesztették, és hogy tud AVCHD-t szerkeszteni, és HD-DVD-t írni. Később a javításokkal fog tudni Blu-ray-t is.
És ezzel már nics olyan, hogy ha elmentek valamit, nem az jön vissza.
Sztem nincs nagyon értelme 11-re váltani, ha nem Vistán használod, ill. nem kellenek azok a plusz funkciók amiket leírtam, és egyébként meg minden jól működik nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest