Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
ha windóz nélkül is kikapcsol a monitor egy idő után, akkor az a monitor hibája (feltéve ha külső forrásból üzemeltetve is kikapcsol és elveszti a jelet)
ha egyszer csak kikapcsol windóz alatt (és elvileg nem kellene) akkor is lehet a monitor hibája de ott lehet valami driver probléma is.
esetleg reinstall -
Ste
addikt
válasz
luciferc
üzenetére
jaja
capture fülecske, és alatta tudod beállítani, hogy mpeg1, mpeg2, Hd, vagy Divx
Szal itt hiába állítom be hogy Divx, semmit sem csinál
Felakad a kép, meg a hang is és nem is ment semmit.
Esetleg tud valaki jó kis Divx tömörítőt? Az új 6os Divx Create-nek valami iszonyatosan rossza a hangja
-
Ste
addikt
Rá lehet vaglahogy bírni a sima pct stereot hogy Divx-be tömörítsen egyből? A capture fülecske alatt van rá mód, hogy Divx-be tömörítsen, de hiába van fent rajta divx creator is, nem akarja az igazságot. Van valakinek ötlete hogyan lehetne megoldani? Feltéve ha télleg tudja.
Esetleg 5.5-ös Driverhez van valakinek update vagy újabbat honnan lehet letölteni? -
Ste
addikt
Nekem akkor volt ilyen amikor a hangkari rossz bemenetét választottam és nem szólalt meg, és akkor is amikor ugyanazon a csatortnán akartam a hangot is felvenni mint ami szólt. Pl mind2 Cd in. Az egyiket átraktam ''what you hear'' és megy. Nem a legkultúráltabb megoldás, megy.
Próbáld ki, hátha nálad is ez a gond -
Ste
addikt
Vagy nézd meg az alaplapi kártya beállításait
-
Ste
addikt
Rosszul van bekötve-beállítva a kártya.
Először is nézd meg, hogy a kari kiemenetét a hangkártya melyik bemenetére kötötted (pl: cd-in, Tad-in stb.)
Aztán a pctv beállításoknál az audiónál, a Tv-plyaback menüpontnál ugyanezt a forrást állítsd be.
Alatta meg lődd be, hogy a hangot miről rögzítse (amikor a kis csíkok elindulnak akkor jó)
Nekem ez volt a gond -
Ste
addikt
Nekem olyan kérdésem van, hogy honnan lehet letölteni az 5.50-ös progi frissítéseit?? Pc Tv Pro/Stereo karihoz?
5.8 update van de ahhoz kell az 5.6 vagy 5.7
Adjon valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni

thx -
Ste
addikt
Tehát, ha nem jönnének be a csatornák akkor a legelején amikor a földrajzi helyet kell megadni nyugodtan hazudd magad germánnak, és lőn csoda. Nekem magyar beállítással 40 csatornám volt, némettel 60
Igaz a vivát nekem is kézzel kell beállítanom.
Azt úgy tudod, hogy Channels/Add. Ott megadod a frekit, majd ha kell kézzel finomhangolsz a csúszkán. Ennyi, ha pedig már meglévőt akarsz akkor szólni kell Edit-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest