Új hozzászólás Aktív témák
-
halaszlo
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy jogilag lehet-e Windows desktop-ot futtató gépen Apache-PHP-MySQL (XAMPP) webszervert futtatni, és a kapcsolatok számát maximalizálja-e a Windows?
Tudom, az első válasz az, hogy csináljam linuxon, de sajnos nem csak webszerver lenne, hanem GPU alapú renderelést is kell végeznie a szervernek és sajnos az nvidia driverrel nagyon sokat szenvedek linux alatt.
Windows alatt működik redesen, de nem szeretnék jogi problémákat, valamint nem tudom tesztelni sem, hogy egy nagyobb terhelésnél hogyan viselkedik a windows. Maximalizálja-e a webes kapcsolatok számát?
Viszont szerver verziót meg nem akarok venni, mert nagyon drága és abban sem vagyok biztos, hogy az nvidia driverrel ott nem lennének problémák.
Ha valaki tud segíteni a témában, kérem, hogy írjon!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest