Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
Lenne egy kerdesem... hogy lehet az elerni, hogy egy oldal meghivasakor (magyarul mikor megnyitja a felhasznalo), azonnnal elinduljon egy letoltes (termeszetesen csak a dialogus, ami megkerdezi). Meta refreshel probaltam, de azzal nem megy.
-
Fr4G
aktív tag
ajajj, most ki fognak belolem torni a kerdesek...
1: szeretnem megoldani azt, hogy a kedves kommenter (hasonloan mint itt) a linkelest es doltbezuzest ne a commentbe egy pl. ''<b>*</b>'' beirasaval erje el, hanem teszem azt azzal, hogy [DOLT]*[/DOLT]. eregi_replaceval sikerult mar kigyomlalnom a <i> es tarsai HTML kodokat (tahat azok nem mukodnek, mert ''''-re csereltem oket), viszont forditva nem tudtam megcsinalni. Lehet, hogy amator kerdes, de valahogy el kell kezdenem (ahogy biker is irta:) ).
2: mySQL adatbazisba nem tudok hosszabb mezot csinalni mint 255 karakter ''befogado kepessegut''? Valami BLOBrol irtak, de az nem ment.
Elofordul, hogy ertelmetlenul fogalmazok (ezekert bocsanat), tobbszor atolvasom az iromanyom mielott OKzok. -
Fr4G
aktív tag
Hm, sikerult, most olyan mint itt a ph!n. Vagy legalalabbis hasonlo.
-
Fr4G
aktív tag
FelOFF
Nem tudja valaki, hogy phpben mi a parancsa a frissitesnek? A metas nem jo, mivel nem az oldal elejere kellene. kosz
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest