Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warlock_42

senior tag

válasz Kalandor #3 üzenetére

Megvan még az állás? Akkor este küldök részletes önéletrajzot, most csak egy linket tudnék adni. Mármint egy olyan linket ahol fel vannak sorolva a munkáim + önéletrajz. :)

[Szerkesztve]

• bali79

tag

Hi!
    Ezt az emailt ma kaptam egy ismerőstől, én magam semmit sem tudok az állásról.
    Érdeklődni az alant található emailen lehet.
    Tehát:

Aktuális állásajánlataink

Szoftverfejlesztő (SW001)
    Szerződéses partnerünknél történő munkavégzésre keresünk 2-3 éves szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkező nagy teherbírású munkatársat, kiemelt fizetéssel. Az ideális jelölt alapos ismeretekkel rendelkezik az elterjedt fejlesztőeszközök (Borland JBuilder, Visual Studio .NET), programozási nyelvek (Java, C, C++, SQL) és technológiák (EJB, JDBC) terén, az angol nyelvet szóban és írásban készségszinten használja. Továbbá Unix és Windows platformok is tud felhasználói szinten dolgozni. Előnyt jelent még a jártasság a COBOL nyelvben, valamint a számlázási rendszerek fejlesztésében szerzett tapasztalat.

Hálózatbiztonsági szakértő (NW001)
    Partnerünkön keresztül egy pénzintézet informatikai rendszerének felügyeletéhez biztonsági szakembereket keresünk versenyképes fizetéssel.
    Az alábbiak közül legalább két terület ismerete elengedhetetlen:

Tűzfalak
    Az elterjedt HW/SW tűzfalmegoldások gyakorlati ismerete (Cisco Pix, Checkpoint), beállításukban, üzemeltetésükben szerzett tapasztalat.

Intrusion detection rendszerek
    ISS RaelSecure SiteProtector üzemeltetési feladatainak ellátása (szükséges frissítések telepítése, policy-k és response-ok készítése és karbantartása, adatbázis karbantartás, eseménykezelés (előre megállapított szint felett), rendszeres jelentéskészítés, jogosultságok kezelése, hibaelhárítás).

Vírusvédelem
    A Symantec Antivirus Corporate Edition alapos ismerte (szükséges frissítések telepítése, karantén karbantartás, eseménykezelés (előre megállapított szint felett), rendszeres jelentéskészítés, hibaelhárítás).

Tartalomszűrés
    Az eSafe IBM appliance és eSafe Virtual appliance FR1 konfiguráció adminisztrációja (szükséges frissítések telepítése, restricted-ek készítése és karbantartása, karantén karbantartás, eseménykezelés (előre megállapított szint felett), rendszeres jelentéskészítés, hibaelhárítás).

Az angol nyelv ismerete nélkülözhetetlen. Banki biztonsági rendszerek telepítésében és üzemeltetésében szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Ha valamelyik állásajánlat felkeltette az érdeklődését, kérjük, hogy küldje el angol és magyar nyelvű szakmai önéletrajzát a jobs@trinspire.hu címre.

Remélem nem baj, hogy ide betettem ezt, de nem akartam új topicot nyitni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák