Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
drShaman #2085 üzenetére
404-es hiba...? Ezt az Apache írja ki? Mert ugye azt is az index.php-nek kéne kezelnie ha jól látom... ergo az egész .htaccess nem működik. Esetleg valamilyen jogosultsági probléma, pl nem tudja olvasni az Apache a fájlt?
Vagy a "/" hiányzik innen?
ErrorDocument 404 /index.php -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
vakondka #1260 üzenetére
Ha jól értem akkor az a baj hogy az elküldött levélben nem jelennek meg jól a fájlba "hard-kódolt" szövegrészek; ezen pedig nem segít, ha a HTML oldalhoz headert rak. Ezen vagy az segít hogy ezt a fájt is olyan kódolásban menti, mint amit mindenhol használ, vagy átáll full UTF8-ra, és az mb_send_mail fügvénnyel dolgozik.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
huskybusky #1258 üzenetére
Valószínűleg UTF8-ként mentetted el ezt az egy fájlt, pedig amúgy nem ezzel a kódolással dolgozol. (Nem követem az elejétől a problémát, csak benéztem, szóval lehet hogy hülyeséget írok...)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #1162 üzenetére
Ehelyett:
document.getElementById('kivalasztott_ertek').value = result;
Próbáld meg ezt:
document.getElementById('kivalasztott_ertek').innerHTML = result;
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
matekmatika #1064 üzenetére
sprintf ("%04d-%02d-%02d", $date['year'], $date['mon'], $date['mday'])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest