- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
válasz
Sk8erPeter #13468 üzenetére
Okés, köszönöm szépen a segítséget mindnyájatoknak
-
Blue@X
senior tag
válasz
Sk8erPeter #13463 üzenetére
A formomban post metódust adtam meg, ez alapján hogy tudom lekérni az átirányított php oldalon az előző oldalon megadott combobox értéket?
-
Blue@X
senior tag
Sziasztok,
Az alábbi dolgot akarom megoldani, régebben megoldottam de mára már elfelejtettem, így a ti segítségeteket kérném:
Egyik php oldalról szeretném átvinni a másikra egy combobox kiválasztott opcióját, mely alapján akarok sql-ből lekérdezni. A kérdés, hogy tudom átvinni a submit gomb megnyomásával ezt az értéket? session_start(); megcsinálva... Rémlik régebbről valami hogy az url címben vittük talán (.php után, talán form-al?) de egyszerűen nem ugrik be... Vagy valamilyen módon a $_GET-el kell? Vagy hogy tudnám menteni $_SESSION-el? Köszönet a zavaros leírásom után annak aki válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest