- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maLakai
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3198 üzenetére
Másik fileban feldolgozás szerintem gyakoribb (amit ugye a felhasználó nem igazán lát).
Inkább akkor látni, hogy az action ugyanoda mutat, ha a kiinduló oldal kimondottan az üzenet írására/küldésére szolgál csak. De szerintem manapság már ezesetben sem a legkedveltebb.Szerk: Persze átfogó felmérést nem tettem... Végeredményében, ami kényelmes, ha máshogy megoldod az is ugyanolyan jó. ^_^
-
maLakai
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #3196 üzenetére
Legegyszerűbb és legjobb, hogyha nem ugyanazon az oldalon dolgozod fel az adatokat.
Persze csinálhatsz pl olyat, hogy a küldesz tovább egy random azonosítót is, amiben pl dátum-idő és vmi random bennevan, ezt persze tárolod is adatbázisban, így ellenőrizve az adatbázisból, hogy az el lett-e már küldve, de ez esetben a böngésző még úgy fogja látni, hogy újra post-olsz adatokat és figyelmeztetni fog (a jobb fajta), szóval felhasználói szempontból nem a legszerencsésebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged