Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Adott egy wordpress oldal, aminél szeretném a seo-t javítani. Szeretném az oldalamom elhelyezni a meta viewport kódot a head részben.
Ez kapom a weboldal tesztelésekor: A(z)[user-scalable="no"]
szerepel a(z)<meta name="viewport">
elemben, vagy a(z)[maximum-scale]
attribútum 5-nél kisebb.
head > meta<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=0">
Ezt melyik fáljba kellene beleírnom? Amiket találok videók ott mind az index.htmlbe írják bele de ugy itt nincs ilyen ha a header.phpba írok akkor semmi nem történikKérlek segítsetek. Köszönöm.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nem tudom mennyire php programozás, de hátha tudtok segíteni.
A kaptam egy linket amin egy xml fálj van, de nem tudom letölteni, hanem csak szövegesen van fent.
Hogyan tudom letölteni és mondjuk egy excelben megnyitni mivel a sok adatból nekem csak két oszlopra lenne szükségem, a cikkszám valamint a darabszámra.
Nyilvánosan nem akarom kitenni a linket, privátban elküldöm.Nagyjából így néz ki egy termék:
<termek>
<brand>CATA</brand>
<tipus>CD 760 AS BK</tipus>
<jelleg>sütő</jelleg>
<cikkszam>07001308</cikkszam>
<desc_short>
6 funkció, dupla üvegezésű sütőajtó, 59 literes űrtartalom, programozható sütő, mechanikus óra, "A" kat., AQUASMART SYSTEM
</desc_short>
<desc_long>
<![CDATA[
<p><iframe width="350" height="315" frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/KEkp1x3vbVY" allowfullscreen=""></iframe></p>
]]>
</desc_long>
<megjegyzes>3 év garancia</megjegyzes>
<price>99990</price>
<szelesseg>60</szelesseg>
<szin>fekete üveg</szin>
<picture>
</picture>
<hasznalati>
</hasznalati>
<szerelesi/>
<egyeb_szerelesi/>
<meretrajz>
</meretrajz>
<energiaosztaly>A</energiaosztaly>
<garancia>3</garancia>
<lapozhato_katalogus></lapozhato_katalogus>
<kapcsolodo_termekek/>
<raktarkeszlet>0</raktarkeszlet>
</termek>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest