- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez lehetséges, viszont általában itt nem szokott megállni egy tudomány. Egy egyszerűnek kikiáltott oldal többnyire azzal indul, hogy "csak annyi kéne, hogy ...... és semmi más", aztán majd úgyis felmerül az igény valami jobbra, szebbre, könnyebben kezelhetőre, stb... akkor meg már egy túlságosan leegyszerűsített dolog nem lesz egyszerű, amihez ráadásul nem készül annyi modul, smink (theme, template), stb.
Ezért is gondolom úgy, hogy hosszú távon is jobban járna egy népszerű és folyamatosan bővített, moduláris CMS-sel, főleg, ha még nem igazán lát bele a dolgok mélyébe.Azért ajánlottam a WordPress-t, mert többnyire ezt szokták klasszikus blogolós feladatokra ajánlani, meg többektől hallottam már, hogy a felülete tényleg kezdők számára is intuitív - a Drupal eléggé tanulós. Joomlát meg elvből nem ajánlanék senkinek, a topicban már több ízben kifejtettem, miért nem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem próbáltam még, de számomra ez alapján nem annyira szimpatikus:
"Simple - simple to install and easy to modify. The entire site is stored in a single HTML-file - no database is needed. You edit your entire site with your favorite HTML-editor, upload the content file and get a dynamic website!"
Nem igazán értem, hogy amennyiben mindenféle adatbázis nélkül működik, szimplán HTML-editorral kell szerkeszteni, majd feltölteni a tartalmat, akkor ez mitől lesz a klasszikus értelemben vett CMS. Ahogy azt sem, hogy ez mitől nevezhető "dinamikusnak"...
A klasszikus CMS-ekben azért mód van a tartalmak különböző szempontok szerinti kigyűjtésére, rendszerezésére, szerepkörök állítgatására, és így tovább, lásd: [Tartalomkezelő rendszerek].
Ez ennyi alapján ezekből elég kevés szempontnak felel meg. Kicsit komolytalannak tűnik.
De leírhatnád, szerinted miért is jó ennek a használata azonkívül, hogy gondolom ad valamiféle keretet a szerkesztendő oldalaknak - nem próbáltam még, így érdekelne, de nekem már az elég gyanús, hogy nincs szükség adatbázisra. -
spammer
veterán
Nem vagyok programozó sajnos, ilyen szinten nem értek hozzá. Egyébként a már meglévő kész oldalakra kellene beolvasni az adatokat, nem opció, hogy újakat generáltatok. Tovább bonyolítja, hogy táblázatban vannak a termékek is. Szóval nekem az lenne jó, hogy oda írhatnám a "beolvasó" scriptet a táblázatban a termékekhez külön-külön, ahova akarom.
-
Korcsii
őstag
Huh, ennek megörültem... aztán jött a hidegzuhany:
You can use any regular expression inside the lookahead. (Note that this is not the case with lookbehind.Próbáltam felsorolni, az működik is, de csak ameddig ugyan olyan hosszú a két string (pl. (amp|opy)-t még elfogadta, (amp|copy)-t már nem).
No de legalább ha lenne & végződésű smiley, arra már lenne megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest