Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
sajnos ez sem működik, lehet egyáltalán úgy tesztelni, hogy a php a saját gépemen van?

jqxhr = $.getJSON(processing_file, function (jsonObj) {
if(jsonObj.status == 'success'){
$("#goodsResult").text(jsonObj.data.entity.countrycode);
alert("succesbe jut");
}
else{
$("#goodsResult").text(jsonObj.data.msg);
alert("msg");
}
}).error(function () {
alert("There was an error while processing your request!");
});dob egy errort :/ processing_file-t megadtam már relatívan és abszolútan is..:/ vagy a php filehoz kéne valami mint jquery-hez? tudtommal nem, de már semmiben sem vagyok biztos...
De szerintem akkor ezt hagyom, és felteszek egy adatbázist, inkább azzal szívjak, az legalább előre visz...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most látom, hogy itt én is simán ("#saleBtn")-t írtam az elején, helyesen a dollárjellel kiegészítve: $("#saleBtn").
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Csak azért tettem ilyen éles megjegyzést, mert nem tartom helyénvalónak, ha valaki egy kezdő kérdéssel jön, még fel is mutat valami elvben működő kódot, akkor egyből le kéne hurrogni azért, mert nem úgy csinálta, ahogy valaki más elképzelte.
Csinálja úgy ahogy tudja, ahogy működik, nem árt, ha így is meg tudja valósítani amit akar. Majd idővel ahogy fejlődik, rájön, hogy másképpen egyszerűbb, jobb.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, este kipróbálom, amúgy igen most tanulom, és az elején döcögősen megy, de nem baj, lesz ez még jobb is -remélem-

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest