Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És mi ezzel a filozófiával a probléma? Úgy tűnt, mintha ezt negatív dolognak akarnád beállítani.
(#8744) Speeedfire : "4. Adjuk el pofátlanul drágán (a sz*rt)."
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Attól még, mert valaki ingyenes CMS-sel dolgozik, vesz hozzá egy igényes sablont, mert mondjuk nincs pénze külső, brutális pénzekért dolgozó dizájnerre, vagy csak simán talált egyet, ami neki megfelel, és aztán még módosítgatja az oldalt ízlésének és az igényeknek megfelelően, nem értem, miért kellene, hogy szar legyen egy weboldal!
Azt meg el kell fogadni, hogy ami jól néz ki, megfelel az igényeidnek, azt általában igenis meg kell fizetni.Tudod, mi a nevetséges? Amikor hozzánk bejött az irodába egyszer egy csávó, hogy ő 35 ezer Ft-ért (!!!) komplett ingatlanközvetítő portált akar összetett keresővel, admin-felülettel, képfeltöltési lehetőséggel, stb.
Azt hittem, eldobom az agyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 7000 napja regisztráltam
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő