Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #8733 üzenetére
köszi, ez a példa teljesen érthető.
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.
Mostanában én a Drupalra és az ahhoz való modulírogatásra vagyok rákattanva, meg azonbelül is van template-ezés, szerintem nagyon jól átlátható.
Egyébként Ti hogy álltok a CMS-kérdéshez?
Régebben, amikor belecsöppentem az egészbe, és még nem sokat tudtam erről a témáról, fura módon azt gondoltam, a CMS-ek inkább kezdőbbeknek való, gyors honlap-összepakolásra. Amióta a Drupalt használom, rájöttem, hogy ennél sokkal komolyabb dologról van szó - nagyon komplex dolgokat is össze lehet hozni egyéni modulírással vagy mások moduljának felhasználásával, a modulírásba való beletanulás után egészen gyorsan, szóval nagyon ki van ez találva. Nektek mi a véleményetek ezekről? Ahogy elnézem, sokkal szívesebben használtok frameworköket, mint pl. bármilyen CMS-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest