Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
köszi, ez a példa teljesen érthető.
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.Mostanában én a Drupalra és az ahhoz való modulírogatásra vagyok rákattanva, meg azonbelül is van template-ezés, szerintem nagyon jól átlátható.
Egyébként Ti hogy álltok a CMS-kérdéshez?
Régebben, amikor belecsöppentem az egészbe, és még nem sokat tudtam erről a témáról, fura módon azt gondoltam, a CMS-ek inkább kezdőbbeknek való, gyors honlap-összepakolásra. Amióta a Drupalt használom, rájöttem, hogy ennél sokkal komolyabb dologról van szó - nagyon komplex dolgokat is össze lehet hozni egyéni modulírással vagy mások moduljának felhasználásával, a modulírásba való beletanulás után egészen gyorsan, szóval nagyon ki van ez találva. Nektek mi a véleményetek ezekről? Ahogy elnézem, sokkal szívesebben használtok frameworköket, mint pl. bármilyen CMS-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.