- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
köszi, ez a példa teljesen érthető.
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.Mostanában én a Drupalra és az ahhoz való modulírogatásra vagyok rákattanva, meg azonbelül is van template-ezés, szerintem nagyon jól átlátható.
Egyébként Ti hogy álltok a CMS-kérdéshez?
Régebben, amikor belecsöppentem az egészbe, és még nem sokat tudtam erről a témáról, fura módon azt gondoltam, a CMS-ek inkább kezdőbbeknek való, gyors honlap-összepakolásra. Amióta a Drupalt használom, rájöttem, hogy ennél sokkal komolyabb dologról van szó - nagyon komplex dolgokat is össze lehet hozni egyéni modulírással vagy mások moduljának felhasználásával, a modulírásba való beletanulás után egészen gyorsan, szóval nagyon ki van ez találva. Nektek mi a véleményetek ezekről? Ahogy elnézem, sokkal szívesebben használtok frameworköket, mint pl. bármilyen CMS-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.