Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #8733 üzenetére
köszi, ez a példa teljesen érthető.
Amúgy közben megnéztem a Wikipédiás, JavaScriptes példát is, az is teljesen világossá teszi, hogy tulajdonképpen mire is való az egész.
Mostanában én a Drupalra és az ahhoz való modulírogatásra vagyok rákattanva, meg azonbelül is van template-ezés, szerintem nagyon jól átlátható.
Egyébként Ti hogy álltok a CMS-kérdéshez?
Régebben, amikor belecsöppentem az egészbe, és még nem sokat tudtam erről a témáról, fura módon azt gondoltam, a CMS-ek inkább kezdőbbeknek való, gyors honlap-összepakolásra. Amióta a Drupalt használom, rájöttem, hogy ennél sokkal komolyabb dologról van szó - nagyon komplex dolgokat is össze lehet hozni egyéni modulírással vagy mások moduljának felhasználásával, a modulírásba való beletanulás után egészen gyorsan, szóval nagyon ki van ez találva. Nektek mi a véleményetek ezekről? Ahogy elnézem, sokkal szívesebben használtok frameworköket, mint pl. bármilyen CMS-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest