Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erősítő, hangfalak
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Windows-on vagyok, és én is arra jutottam, hogy ez Windows alatt kb. kivitelezhetetlen.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sorry for my poor english.

-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
végülis az obfuszkálás is megoldás, csak azt ha ügyes, visszafejtheti, nem?
csak az amatőrök ellen véd.ez egy komplett működő oldal, konkrétan fitness terem nyilvántartó rendszer, amit csináltam, és veszik is, csak van egy "kolléga" aki árulná. egyelőre úgy van, hogy csak jutalékért, én adom ő kap pénzt, de ha hozzáfér a serverhez, lementheti, és fű alatt árulhatja.
ezért próbálnám ezt megvédeni, hogy pl már ha obfuszkálva van, akkor nem tudja testreszabni, igaz?
szóval ez is valami, de ha emellé elrejtek benne valamit, amit tőlem hív le, az lenne az igazi, mert az már több fejtörést okozcsak free obfuszkálót nem találok
régen volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EAFC 26
- Samsung kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szóval ez is valami, de ha emellé elrejtek benne valamit, amit tőlem hív le, az lenne az igazi, mert az már több fejtörést okoz
régen volt