- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Az sem segít... Bár már valamit elértem, rosszabbá tudta tenni az egészet. De aztán visszacsináltam.
httpd.conf fájlom is üres. Apache2 könyvtárban lévő.
Siriusb: Hát most nah, megtetszett ez a dolog... és gondoltam, akkor alkalmazom a weblapomra. Én úgy gondolom, hogy php-ban az alapokat átnéztem. És most akarok egy saját blog motort létrehozni... és nah, ez tetszett, gondoltam alkalmazom megtanulom.
.
Amúgy mik az alap php dolgok? (lehet én csak alapnak is az alap dolgait vágom).
Csak akkor is, ha már belekezdtem ebbe a témába, kínlódok vele. És piszkál nagyon, hogy nem jön össze.
Bár lehet átmegyek majd windows-ra és Xamppon megcsinálom ezt az aliast. Ott már egyszer sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged