Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ne tőlem kérdezd, nem nálam van a probléma, egyébként meg a BOM-ra már én is rákérdeztem az imént, bár arra választ nem kaptam.
(#7695) biker : a Notepad++ tele van igen hasznos karakterformázó, -átalakító pluginekkel, amire szintén nem találtam alternatívát.
Meg az alap szintaktikakiemelése is áttekinthető, bár azt még le lehet "másolni" (beállítani azoknak a színeknek megfelelően, bár tökölős) a többi programhoz is.
Meg ott a konverzió ANSI-ra, UTF-8-ra, meg mittudomén, csomó minden van, ami nincs meg a hasonló kategóriájú Linuxos progikban (legalábbis amiket eddig találtam, elég sok), ami most úgysem fog eszembe jutni, mondjuk annyira nem is akarom törni a fejem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest