Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ja, most értettem meg, hogy ezek szerint tulajdonképpen lesz@rod, hogy még egyszer bekerül, még ha ugyanaz a felhasználó nézi is meg...
Mivel pont Te írtad le, hogy az fog történni, hogy session megszűnése után már újabb látogatónak számít... ("Ha kilép a böngészőből és 20 perc múlva megint felmegy akkor az már még 1, még ha az ip ugyan az is.") Azt hittem, pont azt szeretnéd, hogy ez ne így történjen, legalábbis így volt értelmezhető, amit írtál..."Nem akarok több 100 táblát egy sima statisztika miatt."
Nem igazán látom be, miért lenne szükség többszáz táblára emiatt?
Igazából több táblára sincs feltétlenül szükség.
Vagy ez költői túlzás akart lenni?
A többszáz bejegyzés még stimmel, de ki a francot érdekel, ha többszáz sor van egy adatbázisban, rég rossz lenne, ha nem lehetne könnyen és gyorsan kezelhető... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP 430 Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel pont Te írtad le, hogy az fog történni, hogy session megszűnése után már újabb látogatónak számít... ("Ha kilép a böngészőből és 20 perc múlva megint felmegy akkor az már még 1, még ha az ip ugyan az is.") Azt hittem, pont azt szeretnéd, hogy ez ne így történjen, legalábbis így volt értelmezhető, amit írtál...