- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
kukinyo #7062 üzenetére
A következő szigorúan magánvélemény és úgy alkotom, hogy én sem vagyok guru, de fizetés kiegészítésnek jó munka és szeretem csinálni.
A probléma amit látok nálad az az, hogy maguk az alapok (HTML+CSS) is hiányoznak, és így vágtál bele egy nagyobb projektbe. Lásd mondjuk egy CSS fájl felépítését, hierarchiáját.
Ha elfogadsz egy baráti jó tanácsot, először inkább sima, egyszerű statikus oldallal érd el azt a kinézetet amit szeretnél, ha ez megy, azután kezdj bele szerkesztésbe, módosításba.
Én is ezzel kezdem a mai napig, akár sablont, akár sima oldalt csinálok, és a referencia könyv (vagy internet oldal) a legjobb barátom ilyenkor... a második meg a firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged