Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod, de az ügy kicsit összetettebb egy sima statisztikánál. Nekem több képnek (hirdetésnek) kell a különálló statisztikáját gyűjtenem. A $uj változóval azt néztem, hogy új-e a látogató, ezzel mérve az egyedi látogatásokat.
Az egészet újraírtam a tanácsaid alapján:
Cookiet és Session-t is figyelek (cookie azért kell, mert éjféltől számítom új látogatónak).
Az eregi()-t át fogom írni preg_match()-re, hogy egy későbbi PHP frissítéskor is működjön majd.Arra, hogy időnként miért duplikálva menti el az adatbázisba, nem jöttem rá. Most írtam rá egy kis függvényt, ami végigfut a megfelelő sorokon, és ha az aktuális sor adatai teljesen megegyeznek az előző soréval, akkor azt törli. Kissé fapados megoldás, de nem tudok mást, és ez úgy néz ki, hogy jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest