Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''Webre nem MVC-t lehet alkalmazni'' - ezt a tagmondtatot nem teljesen ertem
A keretrendszeremet azota nem hasznalom. Mellesleg mind a designt, mind az adatbazist en terveztem es keszitettem. Es valoban korulmenyes lett volna, ha mas csinalja ezeket. Mondjuk ugy, gyarkorlasnak jo volt, sokat tanultam belole. (ORM modult is csinaltam, azt meg lehet tovabbfejlesztem)
Visszaterve az OOP-re, C++ es Java binaris/desktop programok irasa utan picit furcsa az allapotmentesseg. Egyik baratom C++ -ban ir szamlazoprogramot, es bizony neki is magyarazni kellett, hogy hiaba hoz letre egy objektumot, a kovetkezo http keresnel az mar nem letezik ( bar akkor nem php-ban, hanem java servletekkel dolgoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Plazma TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest