Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
$data = file_get_contents($backup_folder . $backup_filename_sql);$gzdata = gzencode($data, 9);file_put_contents($backup_folder . $backup_filename_sql_gz, $gzdata);A
gzencodepontosan ugyanazt a fájlméretet eredményezi, mint aZipArchive, 1 kB-nyi különbség se nagyon van.Ha ugyanazt az sql fájlt 7-zip-pel Ultra tömörítéssel .gz-be tömörítem (Windows alatt), akkor 260 kB-tal kisebb fájl lesz csak. Ha ugyanígy Ultrával, de .7z-be, akkor lesz egyedül a 8,9 MB-ból 5,1 MB, ami már azért jelentős különbség.
Szóval max még azt tudom valahogy elérni, bár nem tudom, hogyan, egyelőre nem találok rá semmit. Nem hiszem, hogy ebben több lenne. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest