- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
pelyib
üzenetére
Sajnos nem igazán jutok előrébb vele, egyszerűen akárhány Google-találatot próbáltam végig a témára, nem tudtam használható eredményt produkálni.
Adott pl. ez a link:
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/rokaland/ime-a-tokeletes-toltott-kaposzta-receptje/A forrásából kellene nekem mondjuk a charset:
<meta charset="UTF-8">
Vagy egy kép linkje:<meta property="og:image" content="https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2020/12/CSP_6335-másolat.jpg"/>1)
Hogyan kell ezt kiszedni? (getElementsByTagName-mel pl. Mert sztringként megvan, de az "nem szép megoldás")2)
Mivel az összes soron amúgy is végig megyek:$all_lines = file($feed_link);foreach ($all_lines as $line_num => $line) {//}
Esetleg fel lehet ezt használni agetElementsByTagName-mel (vagyByID, vagy bármi, ami kell) kombinálva? Az sem baj, ha nem, csak ha már úgyis végigmegy minden soron, hátha.Köszönöm.
@bhonti: Köszönöm, igen, végül számomra is ez lett a konklúzió.
-
Taci
addikt
válasz
pelyib
üzenetére
Sajnos közbejött egy másik probléma, szóval erre majd később térek vissza.
A PHP error log tele van a következő bejegyzésekkel:
Invalid argument supplied for foreach()És ami nem tetszik neki:
$dynamic_variable = "fix_part_" . $changing_value;foreach (${$dynamic_variable} as $value){}Nem igazán értem, miért nem jó ez neki? Már csak azért sem, mert:
- amúgy működik rendben
- a pár sorral lejjebb copy-paste (csak más értékekkel) hívást nem említi az error logban.Vagy így kellene hívni, kihagyva a köztes változót?
foreach (${"fix_part_" . $changing_value} as $value){}
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő