Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib
üzenetére
Kérnék szépen egy sanity check-et a lenti elgondolásra.
Felírom db-be a session_id-kat, adott user name onnét tudja majd, ha már be volt loginolva. Ha be volt loginolva, session_id() és session_start() hívásokkal "átkapcsolok" a régi session-re, és a $_SESSION[]-ben beállítom, hogy session logged out (valami változót majd kitalálok rá). Aztán újabb session_id() és session_start() hívásokkal visszakapcsolok a jelenlegi session-re. Az értelme annyi lenne, hogy egy időben egy user login csak egyszer lehessen aktív. Az újat mindig engedem, a régit automatán kidobom, és bánom is én, ha nem mentette az adatait, vagy olyasmi, elveszik minden. Tanuljanak rendet a nyavajások
Ami problémákat még kutatok:
1.
Session-öket adott scriptben cserélgethetek-e kedvem szerint akárhányszor, vagy azt a technikát illegal-nak minősítik későbbi verziókban? Egyenlőre éppen teszt scriptet írok kipróbálni, de ez a környezet csak php 5-ös. Eddig annyit találtam, hogy a session váltásnál lock-ot kap a web worker, ha a session éppen foglalt. Azon még gondolkodom, hogyan is van a session csere egy futó scriptnél. Aktuális webworker w1 fut egy session id-n s1. Amikor w1 session-t vált s2-re, és azon dolgozik, addig egy w2 beléphet s1-re? Vagy w1 megfogja s1-et és s2-t is?2.
Találtam session "kinyíró" scriptet itt [link] de a magam részéről egy ilyesmit:<?php
session_start();
session_unset();
session_destroy();
session_write_close();
setcookie(session_name(),'',0,'/');
session_regenerate_id(true);
?>
egyszerűen csak túl durvának találtam. A kiloginolt session tűnik elegánsabbnak, aztán hagyni a cookie, meg session változók meg minden olyasmit time-out-re futni a saját tempójában. Vagy teljesítményben jobban jöhet ki, ha explicite gyilkolok? A cpu-matek mit mondhat erről?Köszönöm a tippeket mindenkinek.
@instantwater
A streaming nagyon lassú. Nem videó, hanem csak fényképek, amiket base64-en küldök le stringekben - alkalmasint azt is darabokban xhr-en. Jó, tudom, websocket, de nem problémamentes az sem. Szóval igen, custom a stuff. Tudok rajta barkácsolni kedvem szerint, ha valami mókás ötletet kell kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen routert?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen egeret válasszak?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest