Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Monitor hiba topik
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Így végig olvasva mindenkiét nekem a Symfony kifejezetten tetszett, ha valaki követi benne a Symfony ajánlásokat akkor gyors és jól struktúrált tud lenni. Persze még soha nem láttam ilyet.

Codeigniter egy hulladék szerintem. Hiányzott belőle a DI Container és sok olyan tool amik alap dolognak számítanak.
Laravel volt az eddigi legjobb amivel foglalkoztam, de azzal csak érintőlegesen. Nekem kifejezetten tetszett, hogy minden tiszta szép megoldást tudtak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borderlands 4
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest