Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nekiálltam egy közel 12 éves php-s kódot átírni egy rendszerben, és valamit nem értek (azon kívül, hogy még register_globals=on-al működött, és a hajam tépem, mert ha nem akarom sokáig benne hagyni a következő kódot, akkor minden oldal minden változóját át kell írjam:
if (sizeof($_SESSION)>0) { while(list($a,$b)=each($_SESSION)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_SERVER)>0) { while(list($a,$b)=each($_SERVER)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_POST)>0) { while(list($a,$b)=each($_POST)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_GET)>0) { while(list($a,$b)=each($_GET)) { ${$a}=$b; } }persze innentől mintha be lenne kapcsolva, szóval ez nem túl szerencsés... ez az egyik prioritásos tennivaló)
szóval, szerinted anno miért írhatta így a "programozó" az oldalt, hogy
echo("valami szöveg");
Mert azt értem, mi a diffi a "" és a '' közt, változó behelyettesítésileg, de a "" vs ("") diffit nem értem. és manualban se találok nyomát
Ránézésre ugyanúgy működik minden ekkor is -
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Kíváncsi" lennék hogy a való életben is ekkora tahó paraszt vagy- e.
Bár hála a jó égnek sosem fogunk találkozni, viszont a választ enélkül is tudom.Elég nevetséges, ugyanakkor undorító dolog az ahogy te viszonyulsz egy másik emberhez.
Biztos megvan ennek is az oka, lehet hogy régebben veled is (és rólad is) így beszéltek, de ettől még nem lesz kevésbé ocsmány dolog.
No és akkor én pedig ITT SZÁLLTAM KI.A többieknek:
Kicsit talán durvának hathat ez iménti válaszom, de az a helyzet hogy hónapok óta így viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest