Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Speeedfire #15932 üzenetére
Köszi, az alap reláció megvolt, csak nem tudtam, hogy hogyan lehet meghívni, de végül is kikísérleteztem. Valószínűleg az zavart meg, hogy sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam.
Logikus volt, főleg miután írtad, hogy egy tömbbe kell lennie a felhasználóknak és a kutyáknak.Controllerbe:
public function index()
{
$users = User::with('dogs')->paginate(50);
return View::make('admin.index', compact('users'));
}Viewba:
<td>{{{ $user -> username }}} <span class="badge">{{ $user->dogs->count() }}</span></td>
És már ott is van szépen a nevek mellett a számláló.
Nem tudom, hogy ennél van-e egyszerűbb vagy jobb, de mindenképp helyénvalóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest