Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Úristen, sejtettem, hogy valaki magára fogja venni, anélkül, hogy agyelborulás helyett elolvasta volna, ami le van oda írva. Ott van teljesen egyértelműen még az általad idézett részben is, hogy "és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek". Ergo ha elolvasod, amit írtál, és elolvasod azt is, amit én írtam, akkor felfedezheted, hogy rád nem illik a leírás. Ahogy Trisztánra sem illik, mivel írta, hogy megdolgozott érte. Már ezt a másik topicban is megbeszéltük vele, és nem akadt ki rajta. Én haverjaim között is van pár kivétel, akik megdolgoztak a Macjükért, és értsd már meg, rájuk sem igaz a leírás. De talán nem kell külön kihangsúlyozni, hogy túlzottan sokan vannak, akikre viszont igaz. Capisce? Ezt tényleg külön el kellett magyarázni, hogy ne vedd magadra? Gondolom Te is találkoztál ezzel a videóval jópár helyen, na az ilyenekről beszélek. Többek közt. Nem rólad. Azért ha valamire ennyire ugrasz, olvasd el még egyszer, hogy biztos jól értetted-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest