- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondd már meg, hogy a klienssel hogyan próbálod mindezt lekérni, mert ilyen titokzatos információkból nem lehet kitalálni... én sem értem, miért a szervert hibáztatod, miért nem előbb a saját alkalmazásodat, mielőtt megnéznéd valami normális programmal, hogy valóban nem érkezik-e meg az említett header...
Javaslom a böngésződ fejlesztőpanelének (F12, Ctrl+Shift+I) Network fülét.
Szóval milyen kóddal csekkolod mindezt?(#11923) mobal :
hát az osztott tárhely olyan, mint amikor regisztrálsz egy tárhelyet mondjuk a Tárhelyparknál, a Hostgatornál, GoDaddy-nél, és így tovább, és lesz egy saját tárhelyed, még sok-sok másik előfizető tárhelye mellett. Osztott a tárhely, tehát másokkal is kell osztozni az erőforrásokon, emiatt vezetnek be memória- és egyéb korlátokat.
Ha a saját szerveredet üzemelteted, akkor az nem osztott tárhely.
Gondolom annyira nem mondok vele meglepő dolgot, hogy a Facebook a saját szerverét használja, és nem regisztrált egy osztott tárhelyet.......(#11922) Speeedfire :
hát én szándékosan nem vittem el hitkérdés irányába, hogy márpedig fúj, Apache, mert attól még az Apache egy jó szerver, hogy kényelmetlen a konfigolása az IIS-hez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest