Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- ASUS analóg fokozat? Azoth van a szeren!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Ahogy nézem default-on van minden. Leginkább a session.auto_start volt gyanús, de amikor átállítom 0 -> 1, azonnal pampogni kezd a php, hogy a session már el van indítva, ergo session_start() tilos. Szóval az sem az, amire gondoltam.
Jelenleg olybá tűnik nekem a webszerver viselkedése, mint ami beazonosítja, hogy milyen ip:port van a küldő mögött, és amíg azt látja a küldőtől, addig egy saját jogon eldöntött session id-t rendel hozzá, amit egyáltalán nem szándékozik a kliens orrára kötni. Ez nekem valamiféle agyonóvatoskodott hekkelés védelemnek tűnik, de nem találtam olyan beállítást, ami konkrétan erről szólna, ergo nem tudom kikapcsolni.
Kicsit filozom még a session.cookie_lifetime-on is, hogy át kell-e állítanom nulláról (default), merthogy talán azért adja nekem mindig ugyan azt. Php-ban kiírom echo-val a session id-t, és látom, hogy mindig ugyan az, bármit is csinálok. Böngésző restartig nem változik meg. Tudnám, honnét a fenéből ismeri fel, hogy böngésző restart volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest