- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem aztán nem tisztem megvédeni Athlont, mert az eddigi kommunikációnk egymással nem volt túl sikeres, meg sokszor küldte már rám a modikat, és azzal is egyetértek, hogy általában túlságosan köti az ebet a karóhoz, és a saját elveit tekinti mindenhatónak, de ettől függetlenül szakmai szempontból érdekes olvasni a fenti vitákat, az ő hozzászólásaival együtt is, amikhez cucka és fordfairlane meg Soak és még esetleg mások is hozzászólnak.
A PHP-fejlesztés rejtelmeiről és mikéntjéről esik szó, összehasonlítva egyéb nyelvekkel is a lehetőségeket, nem tudom, miért kell leállítani egy ilyen szakmai vitát...
Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.Szerk.: OFF.
Szerk. 2.: mobal, most látom, hogy ez te vagy, moderátor lettél, mik nem történnek (meg az avatarod is lecserélődött, ezért nem ismertelek fel)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.