Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem aztán nem tisztem megvédeni Athlont, mert az eddigi kommunikációnk egymással nem volt túl sikeres, meg sokszor küldte már rám a modikat, és azzal is egyetértek, hogy általában túlságosan köti az ebet a karóhoz, és a saját elveit tekinti mindenhatónak, de ettől függetlenül szakmai szempontból érdekes olvasni a fenti vitákat, az ő hozzászólásaival együtt is, amikhez cucka és fordfairlane meg Soak és még esetleg mások is hozzászólnak.
A PHP-fejlesztés rejtelmeiről és mikéntjéről esik szó, összehasonlítva egyéb nyelvekkel is a lehetőségeket, nem tudom, miért kell leállítani egy ilyen szakmai vitát...
Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.Szerk.: OFF.
Szerk. 2.: mobal, most látom, hogy ez te vagy, moderátor lettél, mik nem történnek (meg az avatarod is lecserélődött, ezért nem ismertelek fel)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Assetto Corsa Rally
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.