Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10828 üzenetére
Na itt a vége a koncertnek !!
Most már a karakterek is jók!Minden OK!
Nagyon köszi a segítséget, és Neked is SektorFlop!!Notepad++-t használok én is, és bár ezt előre nem tudtam, de megnéztem és már alapból UTF8 BOM nélküli kódolásra volt állítva.
Az "id" mezőm auto_increment-re volt pedig állítva ... nem értem ... minden esetre nekem ez bőven elég amit így tud, mivel egy épülő weboldalba akarok csak egy buta kis hírlevélre való feliratkozást!
Ezeket meg szépen össze tudja gyűjteni így az adattábla. Egyszerű oldal, kis volumen ... szóval nekem ez egyelőre megfelel.
A html-t meg majd tovább "rajzolgatom" ...
Még 1x nagyon kösz a segítséget!!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10828 üzenetére
jah igen bocsánat, van különbség
rosszul emlékeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest