- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #10809 üzenetére
Hányas PHP-vel tesztelted ezt annak idején?
Mert az isset($_GET['edit']) TRUE-t ad vissza pl. PHP 5.3.8-cal, amennyiben így hívod meg az oldalt:
index.php?editGyorsteszt:
<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
function my_var_export($var, $text = '...', $output_type = TRUE) {
if (gettype($var) === 'string') {
$var = htmlentities($var);
}
return '<p>' . $text . ($output_type ? ' (' . gettype($var) . ')' : '') . ':</p><pre>' . var_export($var, TRUE) . '</pre>';
}
echo my_var_export(isset($_GET['edit']), 'isset($_GET["edit"])');
echo my_var_export($_GET, '$_GET tömb:');az "edit" nélkül:
edittel (index.php?edit):
====
Szerk.: OK, látom módosítottad az álláspontodat.
Amúgy ja, szerintem is érdemes inkább értéket adni neki.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
azt hiszem elnézést kell kérnem, másodszorra átolvasva már értem a hivatkozásod lényegét.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Az isset-el tökéletesen működik, én úgy tudom hogy az isset azt vizsgálja hogy létezik-e ez a paraméter(akár üres akár nem), és amiről te beszélsz az szerintem az empty, vizsgálja hogy van e value értéke a paraméternek... bár én csak egy kezdő vagyok nem tudhatom.
Sk8erPeter: a $menu csak egy id-t tárolt. elképzelésem sincs, hogy mi lehetett a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest