Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverfogócska a kertben
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Személyes tapasztalataim nagyon vegyesek.
Interjú #1: Kaptam egy 5 oldalas tesztet HTML, CSS, JS, PHP vegyesen. Inkább alapokra, meg trükkösebb dologra kérdeztek rá benne (pl mi a különbség display:none, visibility:hidden között, stb). Nem volt vészes. Egyedül egy átgondoloandó kérdés volt a tesztben, ahol annyi volt a kérdés, hogy keress nxn-es mátrixban 3x3-as mátrixot, és ennek írd fel az algoritmusát. De ez sem vészes.
Interjú #2: Átbeszéltük, hogy mit csináltam eddig, mivel foglalkoztam. Erre közölte a csávó, hogy nálam sitebuildet érzi nagyon erősnek (elmondás alapján) de ők nem csak ilyet keresnek, de majd meglátjuk. Kaptam otthon elvégzendő feladatot, majd később ide is sikerült bekerülnöm.
Interjú #3: Egy leendő főnökömmel elbeszélgettünk szintén szóban, de előtte volt egy papír, a témakörökkel.
Szintén PHP, CSS, JS, HTML kérdésekkel. De tényleg alapok. Ha megvan egy stabil tudás, akkor nem lehet szerintem gond.
Ide csak azért nem kerültem be, mert nem volt kifejezetten csoportmunka tapasztalatom, és kaptam a D2 jelölésem mellé egy db mínuszt
Bízom benne, hogy sikerült segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Star Citizen
- Fűnyíró topik
- Assetto Corsa EVO
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest