- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
Személyes tapasztalataim nagyon vegyesek.
Interjú #1: Kaptam egy 5 oldalas tesztet HTML, CSS, JS, PHP vegyesen. Inkább alapokra, meg trükkösebb dologra kérdeztek rá benne (pl mi a különbség display:none, visibility:hidden között, stb). Nem volt vészes. Egyedül egy átgondoloandó kérdés volt a tesztben, ahol annyi volt a kérdés, hogy keress nxn-es mátrixban 3x3-as mátrixot, és ennek írd fel az algoritmusát. De ez sem vészes.
Interjú #2: Átbeszéltük, hogy mit csináltam eddig, mivel foglalkoztam. Erre közölte a csávó, hogy nálam sitebuildet érzi nagyon erősnek (elmondás alapján) de ők nem csak ilyet keresnek, de majd meglátjuk. Kaptam otthon elvégzendő feladatot, majd később ide is sikerült bekerülnöm.
Interjú #3: Egy leendő főnökömmel elbeszélgettünk szintén szóban, de előtte volt egy papír, a témakörökkel.
Szintén PHP, CSS, JS, HTML kérdésekkel. De tényleg alapok. Ha megvan egy stabil tudás, akkor nem lehet szerintem gond.
Ide csak azért nem kerültem be, mert nem volt kifejezetten csoportmunka tapasztalatom, és kaptam a D2 jelölésem mellé egy db mínusztBízom benne, hogy sikerült segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Mesterséges intelligencia topik
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest