Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.R.O.
tag
Nah, olvasgattam egy kicsit, meg mással is foglalkoztam, aztán nekiálltam mégegyszer.
Tiszta lappal, headerben utf 8, iconv és nem fopennel, hanem fgets-el már működött.
Most dolgozom fel a stringet
Kössz a linkeket, meg a segítséget.
Lehet tegnap annyira akartam, hogy az akaratom elgörbítette a tér-idő dimenziókat, és ettől a böngésző kínai karaktereket vágott ki a képernyőre

-
D.R.O.
tag
Először is köszönöm a tippet. Kipróbáltam már az iconv()-t de nem ment. Megjelent minden tartalom, meg minden, de minden betű közé tett egy fekete kérdőjelet.
A főbb kérdés az lenne nálam, hogy magát az utf16-os fájlt nem lehet, mondjuk megnyitom fopen-nel, és annak az fgets tartalmát kellene feldolgozni. De nem lehet mert amit beviszek a feldolgozo.php fáljba karaktert, az nem utf16-os kódolás, hanem mondjuk utf8. Ha létrehozok egy utf16-os fáljt, benne a kóddal, akkor nem tudja értelmezni a böngésző. Egy nagy fehérség, még egy szimpla echot sem ír ki. Legalábbis nálam. Na ez itt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tanuljunk angolul!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest