Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter #8277 üzenetére
Működik: Az set_exception_handler() is kellett neki
Az első kommentelő a gyereknek a megoldása alapján, na meg Tele Von Zsinor kollégának az exception szava fogott meg.
set_error_handler('my_error_handler');
set_exception_handler('my_exception_handler');
function my_exception_handler($e) {
throw new ErrorException();
}
function my_error_handler($no,$str,$file,$line) {
$e = new ErrorException($str,$no,0,$file,$line);
my_exception_handler($e);
}Try/Catch-t meg úgy értem, hogy Java szinten (objektum szinten menjenek). (Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de hiányzik egy kicsit, hogy Java-ban programozak... XD Szerintem holnap folytatom azt is tovább)
output_buffering()... Háthogy jó
És akkor mikor érdemes vagy kell használni? Csak, hogy kommentben meglegyen. Mert közben építem a PHP tudástáramat XD. Most hogy a könyveket elolvasva, azok példáját megcsinálva (és azok példakódjai alapján) építem a saját kis php weblapomat így már erősen felfogom a dolgokat, és módosítok magamtól is. Új feateröket hozzok létre
(Bocs az angolért)
"Viszont cserébe nem tudod az összes MySQL feature-t elérni (vagy spec parancsok). (Ez a hátránya)"
Mégpedig?
Kikerestem neked:
Doesn't take advantage of some advanced features found in MySQL 4.1.3 and later, such as multiple satements.
Illetve még azt írta, hogy a 4-es az előtti PHP-val nem műxik a PDO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest