Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Írtam magamnak egy kódot. De nem írja ki az eredményt. Alapszinten megcsináltam, kiírta a fájlokat + könyvtárakat csak sajnos nem lexikografikusan. Hanem teljesen összevissza.
Most viszont megpróbáltam sorba rendezni, de elakadtam, az az nem ír ki semmit.
Vagy nem tudom jól hozzáadni a tömbökhöz az elemet. (Szerintem inkább ez), vagy a kiíratásnál vérzek el.
A PHP Manualban néztem az Arrays részt, de nem igazán jöttem rá mi a gond. Lehet valamit benézek.
$noVisible = array('.','..','.settings','.project','.buildpath');
$files = new DirectoryIterator('./');
$dir = array();
$file = array();
//for($i=0; $i<$files->getSize()-1; $i++) ki kommentálva, a $dir[$i] elképzelés is kudarcot vallt
foreach ($files as $f ){
// a $noVisiable tömb elemeit ne jelenítse meg.
if (!in_array($f, $noVisible)){
// Ha $f könyvtár, akkor a $dir tömbbe mentse el, ha nem akkor a $file tömbbe.
if($f->isDir()){
//echo $f.'<br>';
$dir[]=$f;
}else {
//echo $f.'<br>';
$file[]=$f;
}
}
}
// Rendezze a tömböket.
sort($dir);
sort($file);
// Írassa ki a tömbök tartalmát.
foreach ($dir as $d)
echo $d.'<br';
foreach ($file as $f)
echo $f.'<br>';Tele von Zsinór: Okés, akkor Yii, meglettem győzve
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest