- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszönöm az eddigi help-et, jó volt a php.ini-ben egy kicsit lenni, de tényleg, átnézegettem őket.
Most észrevettem egy újabb furcsaságot. (A könyv példája alapján egy saját error osztályom van ami kiír amit akar)
Gondoltam egyet, és az egész projekt mappámat, másoltam, és átneveztem, de tényleg csak annyi, hogy polobolt helyet egy másik névre.
Na de viszont akkor kidobott nekem egy hibát:
filemtime(): stat failed for /var/www/tshirtshop/presentation/templates_c/1f28fb1f88fa6e0e9ca9af2d5bb26df5592c8861.file.store_front.tpl.phpCsak azért nézek, mert én tényleg csak másoltam. + a jogokat is kiadtam a templates_c mappára: chmod a+w, ami az eredeti poloboltnál is volt.
Eredeti mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/polobolt/presentation/templates_c
Másolt mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/tshirtshop/presentation/templates_cMegnéztem grafikusan a jogokat, és azt láttam, hogy a templates_c mappában lévő 2 fájlra lévő jogok, különböznek a 2 projekt esetén.
(Ezeket a fájlokat nem én hoztam létre, hanem automatán jöttek létre)
a polobolt esetén, ami működik, ott a jogosultságok esetén a tulajdonos és csoport név: www-data!
Még amit én másoltam, ott meg én vagyok a tulajdonos és csoport is... Lehet ez itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest