- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszönöm az eddigi help-et, jó volt a php.ini-ben egy kicsit lenni, de tényleg, átnézegettem őket.
Most észrevettem egy újabb furcsaságot. (A könyv példája alapján egy saját error osztályom van ami kiír amit akar)
Gondoltam egyet, és az egész projekt mappámat, másoltam, és átneveztem, de tényleg csak annyi, hogy polobolt helyet egy másik névre.
Na de viszont akkor kidobott nekem egy hibát:
filemtime(): stat failed for /var/www/tshirtshop/presentation/templates_c/1f28fb1f88fa6e0e9ca9af2d5bb26df5592c8861.file.store_front.tpl.phpCsak azért nézek, mert én tényleg csak másoltam. + a jogokat is kiadtam a templates_c mappára: chmod a+w, ami az eredeti poloboltnál is volt.
Eredeti mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/polobolt/presentation/templates_c
Másolt mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/tshirtshop/presentation/templates_cMegnéztem grafikusan a jogokat, és azt láttam, hogy a templates_c mappában lévő 2 fájlra lévő jogok, különböznek a 2 projekt esetén.
(Ezeket a fájlokat nem én hoztam létre, hanem automatán jöttek létre)
a polobolt esetén, ami működik, ott a jogosultságok esetén a tulajdonos és csoport név: www-data!
Még amit én másoltam, ott meg én vagyok a tulajdonos és csoport is... Lehet ez itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest