- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Cucka mondta nékem, hogy statikus eljárásokat/függvényeket abstract osztályba rakni bohóckodás.
Most nem nézek utána, de szerintem azt írtam, hogy saját framework-öt írni a bohóckodás. (De ha mégsem, akkor erre gondoltam
)Statikus függvényeket nem blaszfémia használni, egyszerűen csak ugye ezek lényege, hogy egy osztályra vonatkoznak, nem pedig az osztály egyes példányaira, így pontosan akkor kell őket használni, amikor pontosan erre van szükség - általában nincs. Kód vagy osztálydiagram nélkül nehéz okosakat mondani, esetleg megmutathatnád, hogy mit készülsz implementálni.
A statikus függvények másik jellemző felhasználása, amikor rengeteg segédfüggvényeked van (mondjuk egy framework-ben ez jellemző) és ezeket témakör szerint osztályokba rendezed úgy, hogy mindegyik statikus lesz. Tulajdonképpen globális függvényként használod őket. Ennek az előnye:
- ha megcsináltad rendesen az autoload()-ot, akkor az megoldja az include-okat erre is
- nem parse-oltatsz le fölöslegesen egy csomó kódot a php-val
- szép rendezett kódod lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)